× sluiten
WinterTrex WinterTrex

Zoeken & Boeken

Zoeken

Telefonisch advies

03 400 32 40

Hier vindt u onze openingstijden.

Nieuwsbrief

Veilig boeken

De boeking van een reis is vertrouwelijk! Het is voor ons van groot belang om onze klanten een veilige boeking van de gewenste reis mogelijk te maken. Zo verzekert ons lidmaatschap bij de Reisegarant GmbH (de Duitse variant van de ANVR) door u betaalde bedragen. Bovendien zijn wij lid van de DRV, de Duitse vereniging van reisorganisatie, de op twee na grootste organisatie van de reisbranche wereldwijd. Goede referenties zijn een voorwaarde voor lidmaatschap bij de DRV. Bij ons boekt u veilig!

De DRV is de grootste organisatie van reisbureaus en reisorganisaties in Duitsland.

Voorwaarden van lidmaatschap
  • Minstens twee referenties over het bedrijf, bijv. van DRV-leden, of de relevante zakenbank (de referenties worden door de DRV verzameld)
  • Bij touroperators een bewijs van de actuele financiële situatie
  • Voldoende bedrijfskapitaal en een degelijke boekhouding
De Reisegarant is afsluiter en afwikkelingsorganisatie van de in de Europese Unie wettelijk voorgeschreven insolventieverzekering voor reisorganisaties voor de Volksfürsorge Deutsche Sachversicherung AG. Verder informatie over het zekerheidscertificaat vindt u hier.
Doordat onze klanten een neutrale mening over de aangeboden accommodaties vormen, is het aan te raden de hotelbeoordelingen op www.zoover.be te lezen. Naast preciezere beschrijvingen van de accommodaties, vindt u op het hotelbeoordelingsportaal ook authentieke foto's en video's. Daarnaast staan u de beoordelingen in haast elke Europese taal ter beschikking.SnowTrex ist eine Marke der
TravelTrex GmbH
Bonner Str. 484-486
50968 Köln
Tel.: +49 (0)221 33 60 60
0,14 €/Min. dt. Festnetz, Mobil max. 0,42 €/Min.
info-de@snowtrex.com
www.snowtrex.de
Geschäftsführer:
Andreas Rühl, Thomas Bartel
Amtsgericht Köln, HRB 31998
USt.-ID: DE 813 076 768
Bankverbindung:
Commerzbank Köln
Konto: 120 586 300
BLZ: 370 400 44
ZOEKEN & BOEKEN
de databank wordt doorzocht...
Alle berichten
Alle tweets
Alle berichten
Alle video's