Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van allerlei voordelen profiteren!

Het bedrijf

Het team
TravelTrex GmbH is in 1999 in Keulen opgericht en heeft zich in de directe verkoop van vakanties gespecialiseerd. Door de aantrekkelijke aanbiedingen is het bedrijf met het merk "SnowTrex" in enkele jaren tot een van de grootste specialisten in wintersportreizen in Duitsland uitgegroeid.

Op de Nederlandse markt heeft zich het bedrijf succesvol met het merk "WinterTrex" kunnen vestigen. Het concept is zo succesvol dat het bedrijf sinds jaren tot de snelstgroeiende touroperators van Duitsland behoort (statistiek van FVW, vooraanstaand magazine voor toerisme en reizen in Duitsland). Sinds 2005 worden SnowTrex/WinterTrex-reizen ook internationaal verkocht. Na een succesvolle intrede op de markt in Polen volgden ook Frankrijk en Groot-Brittannië. Intussen kan je SnowTrex/WinterTrex-reizen in 12 talen boeken. Daarmee is TravelTrex internationaal de vooraanstaande wintersportspecialist.

Sinds 2007 is het bedrijf onder het merk HolidayTrex ook als organisator van zomerreizen actief. De hoofdbestemmingen zijn de Alpen en de Duitse kust. In 2012 volgde SpaTrex met het zwaartepunt wellnessreizen en SportsTrex als specialist voor sportreizen.

Op de ranglijst van de grootste Duitse reisorganisatoren stond het bedrijf in het boekjaar 10/11 op positie 39. In het boekjaar 11/12 hebben 106.000 gasten met TravelTrex hun vakantie doorgebracht.
Het team
Ons team bestaat inmiddels al uit meer dan 100 medewerkers uit 15 verschillende landen, waaronder talrijke leerlingen. Als opleidend bedrijf is TravelTrex GmbH reeds vaker onderscheiden worden. We leiden jonge mensen in zeven beroepen op met zwaartepunt IT en toerisme.

Op de foto staat vooraan de bedrijfsleiding van TravelTrex GmbH: Stefan Willems, Thomas Bartel, Andreas Rühl, Marc Behrmann (van links naar rechts).

Het WinterTrex-concept

Onze reizen kenmerken zich door eenvoudigheid en duidelijkheid en voldoen aan de wensen van de klant op gebied van individualiteit en service. Wij organiseren voor onze gasten de accommodatie en de skipas. In de meeste plaatsen kan de klant uit diverse accommodaties kiezen. Lessen en materiaal zijn op vele bestemmingen als extra's bij te boeken en in de grootste reisbestemmingen is er zelfs een centrale reisleiding die een activiteitenprogramma organiseert (deelname vrijwillig). Hierdoor onderscheidt WinterTrex zich wezenlijk van diverse andere reisorganisaties, die normaal gesproken alleen een groepsaccommodatie per skiplaats aanbieden, waar de gast constant wordt begeleid.
WinterTrex - individualiteit en service!