Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van allerlei voordelen profiteren!

Accommodaties

Wij bieden u een grote keuze aan accommodaties: van een eenvoudig pension tot moderne appartementen tot luxueuze 5-sterrenhotels hebben wij alles voor u in ons aanbod. Slijtage door ouderdom is in alle categorieën mogelijk. De categorie van de accommodatie komt overeen met de classificatie van het land zelf (sterren) of werd door ons aangegeven (zonnen) als de accommodatie geen classificatie heeft of die naar onze mening afwijkt van de officiële sterren.

Accommodatiecategorieën

* of °
Heel eenvoudige accommodatie, slechts met het noodzakelijkste ingericht.

** of °°
Eenvoudige accommodatie met comfort tot op zekere hoogte, bv. een eenvoudig ontbijtpension of een middenklasse-appartement.

*** of °°°
Goede en leefbare complete uitrusting met goed comfort. Uitrusting van betere kwaliteit. Bij grotere objecten goede infrastructuur.

**** of °°°°
Zeer goede complete uitrusting met veel comfort. Ligging en infrastructuur van de objecten voldoen aan hoge eisen.

***** of °°°°°
Eerste klas complete uitrusting met comfort. Exclusieve en zeer stijlvolle indruk. Eerste klas infrastructuur.

Accommodatietypes

Appartementen, studio's en chalets

De studio's bestaan uit een woon-/slaapruimte terwijl appartementen en chalets minstens nog een andere ruimte bezitten. Al deze accommodaties zijn met een keuken of keukengedeelte uitgerust omdat normaal gezien geen maaltijden bij de prijs zijn inbegrepen. Men heeft de mogelijkheid deze accommodaties in onderbezetting te boeken indien u de woon- en slaapkamer als woonkamer wenst te gebruiken
Soms is de eindschoonmaak inclusief, soms moet deze ter plaatse betaald worden of zelf gedaan worden. Daarenboven moet ter plaatse normaal gesproken een borg afgegeven worden, die u normaal bij vertrek terugkrijgt. Meer informatie vindt u bij de teksten van de desbetreffende accommodatie.
Voor zover niets anders werd uitgeschreven zijn beddengoed en handdoeken niet bij de prijs inbegrepen, kunnen echter ter plaatse worden gehuurd of zelf meegebracht.

Gasthoven en hotels

Bij de onderbrenging heeft u de keuze tussen 1, 2 of meerdere bedden per kamer inclusief ontbijt of halfpension. Afhankelijk van de categorie beschikken de accommodaties over een sauna of zelfs een uitgebreide wellnessruimte (sauna, solarium, stoombad, zwembad).

Ontbijtpensions

De ontbijtpensions zijn een gunstig alternatief t.o.v gasthoven en hotels. Bij de onderbrenging heeft u de keuze uit 1, 2 of meerdere bedden per kamer inclusief ontbijt.

Aankomst & vertrek

Check-in/ -out

In gasthoven, hotels en ontbijtpensions kunnen de kamers normaal vanaf 14 uur worden betreden, appartementen vanaf 17 uur.
Op de vertrekdag dient u de kamer of het appartement tot 10 uur te verlaten. Meer informatie krijgt u ter plaatse bij de check-in.

Toeristenbelasting

De toeristenbelasting is een gemeentelijke kost, die in vele plaatsen per dag geldt. Er is geen vast bedrag hoe hoog een toeristenbelasting kan zijn maar is echter verschillend van plaats tot plaats.
Soms houden wij de toeristenbelasting bij de reisprijs in en storten deze door, in sommige gevallen moet de toeristenbelasting ter plaatse betaald worden.