Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Gewoon kiezen wat u belangrijk vindt.
  2. De resultaten zijn skioorden die over een voor u passend skigebied beschikken.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisdata
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners : maakt niet uit Snowpark : maakt niet uit Reisduur:
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders : maakt niet uit Liften & banen : maakt niet uit land : willekeurig
Langlaufloipes km : willekeurig Klantbeoordeling : willekeurig Prijs per persoon : willekeurig
Families & kinderen : maakt niet uit Après-ski : maakt niet uit Reisperiode: willekeurig
Er is een foutje gebeurt. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht

Klantbeoordeling

Bad Kleinkirchheim

79 Aantal beoordelingen:

95 % Aanbevelingspercentage:

Plaats 8,8
Skigebied 8,4

Informatie over het skigebied

Bad Kleinkirchheim - St. Oswald

Het hoogste punt: 2.055 m
Het laagste punt: 1.001 m
Hoogte skioord: 1.087 m
Liften in totaal: 24
Sleepliften: 13
Stoeltjesliften: 7
Gondelbaan: 4
Pistes in totaal: 103 km
Pistes:
18 km
Pistes:
77 km
Pistes:
8 km

Pisteplan

Wintersport vakantie Bad Kleinkirchheim - Skisport en wellness!

Nockberge

Het nationale park Nockberge ligt in Karinthië, in het zuiden van Oostenrijk. Op ca. 184 km² verdeeld ligt het unieke samenspel van de oudste middelgebergte formatie van Europa, adembenemende natuur en veelzijdige dierenwereld. Tegenwoordig spelen de gewoontes in de regio nog steeds een grote rol, maar ook moderne invloeden worden graag gezien. Voor vrienden van de wintersport opent in de Nockbergen niet enkel een veelbelovende wellness- maar ook sportregio op een hoogte van 1.078 - 2.055 m! Behalve een nauw aan elkaar sluitend netwerk van liftinstallaties, loipen en pistes kunt u ook tijdens de après-ski gas geven! Ook de langlaufer kan hier goed terecht: er zijn ontelbare, wondermooie loipes, en het bergpanorama is altijd zichtbaar.

Ten midden van een dal van de Gurktaler Alpen tussen het Oberem Gurktal en de Millstätter See, op ongeveer 1100 m, ligt het levendige plaatsje Bad Kleinkirchheim naast zijn wat bescheidener buurdorpje St. Oswald. Bad Kleinkirchheim is niet alleen alleen als luchtkuuroord en vanwege de geneeskrachtig baden bekend, maar ook omdat het betoverende plaatsje tot een van de meest geliefde wintersportoorden van Oostenrijk hoort. Al sinds 1978 worden hier de wedstrijden van de FIS ski-wereldcups gehouden - in januari 2012 vond de wereldcup hier voor het laatst plaats. Hier kunt u ontspannen vakantie houden, omgeven door schitterende natuur en u laten verwennen met culinaire maaltijden in de plaatselijke restaurants.

U kunt natuurlijk ook gewoon van de rondom liggende wintersportregio genieten, die veelzijdige, spannende en heerlijke afdalingen biedt. Verwarmende zonnestralen, bergen die met sneeuw bedekt zijn en een diepblauwe lucht laten het hart van elke skiër sneller kloppen! De moderne thermaal baden, die het certificaat alpiene wellnessgebied binnenhaalden, bieden daarnaast de nodige compensatie om te relaxen en te ontspannen. Met uw skipas kunt u kiezen tussen een dag op de piste of in het thermaalbad Römerbad - de skipas is per dag geldig voor de liften of het thermaalbad.

Accommodaties in Bad Kleinkirchheim

Kaart vergroten

Zoeken…
: Wintersport vakantie Bad Kleinkirchheim
Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs