Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van veel voordeel profiteren!

Meer reisinformatie

Corona-geld-terug-garantie

Corona-geld-terug-garantie

Veilig boeken met onze Corona-geld-terug-garantie!

Wanneer de accommodatie of alle in de bij ons gekochte skipas inbegrepen skigebieden zijn gesloten tijdens jouw vakantieperiode, kun je je vakantie gratis annuleren. Dat geldt ook wanneer er een negatief reisadvies (code rood) van het FOD Volksgezondheid (of het RIVM als je woonplaats in Nederland ligt) voor de geboekte stad of regio komt of de reis niet mogelijk is omdat het vakantieland de grenzen heeft gesloten. In deze gevallen mag je je boeking vanaf 10 dagen voor begin van je vakantie gratis annuleren. De annulering moet minimaal 2 dagen voor je vakantie worden doorgevoerd.

We zullen de terugbetaling van de reissom binnen 14 dagen na annulering regelen. In de twee afgelopen winterseizoenen 2019/2020 en 2020/2021 hebben we 100% van de betalingen van de reizen, die door de coronapandemie moesten worden afgezegd, binnen korte tijd teruggestort. Daarnaast zijn alle betalingen in geval van faillissement verzekerd.

De actueelste informatie en reisadviezen rondom reizen in tijden van corona zijn te vinden op de pagina actueel reisadvies.