Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van allerlei voordelen profiteren!

Meer reisinformatie

Gratis annuleren & omboeken

Gratis annuleren

Reeds een reis geboekt maar u krijgt geen verlof? Wij bieden extra coulante service bij annulering en omboekingen! Tot een bepaald moment is het gratis mogelijk. Er zijn weinig touroperators die zo klantvriendelijk zijn.

Gratis annuleren

Gratis annuleren is mogelijk binnen 5 dagen na de boeking, mits de reis over meer dan 6 weken (42 dagen) begint. Deze mogelijkheid bestaat maar één keer per klant ofwel reisgroep en enkel indien de reis niet al omgeboekt werd.
Bij een aankomst in minder dan 6 weken na de boeking (vanaf 41 dagen) dient u de annuleringskosten volgens puntje 4a van onze algemene reisvoorwaarden te betalen.

Gratis omboeken

Omboeken is gratis mogelijk tot 6 weken (42 dagen) voor reisbegin, mits het gewenste alternatief beschikbaar is en noch de reisduur noch het aantal deelnemers veranderd. Geldig is de dagelijks actuele prijs van de nieuwe reis zonder Last-Minute & More-korting.
Bij aankomst van minder dan 6 weken voor reisbegin (vanaf 41 dagen) dient u omboekingskosten volgens punt 5a van onze algemene reisvoorwaarden te betalen.

Om uw reis te annuleren kunt u onder vermelding van uw boekings- of factuurnummer contact opnemen via annulering-be@wintertrex.be.