Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van allerlei voordelen profiteren!

Meer reisinformatie

Gratis annuleren & omboeken

Gratis annuleren

Reeds een reis geboekt maar u krijgt geen verlof? Wij bieden extra coulante service bij annulering en omboekingen! Tot een bepaald moment is het gratis mogelijk. Er zijn weinig touroperators die zo klantvriendelijk zijn.

Gratis annuleren

Gratis annuleren is mogelijk binnen 5 dagen na de boeking, als de reis tenminste over meer dan 6 weken (42 dagen) begint. Deze mogelijkheid bestaat maar één keer per klant of reisgroep en enkel als de reis niet al eerder werd omgeboekt.
Bij een aankomst binnen 6 weken na de boeking (vanaf 41 dagen) dient u de annuleringskosten volgens punt 4a van onze algemene reisvoorwaarden te betalen.

Voorpret zonder risico: recht op kosteloze corona-annulering!
Momenteel geven wij u voor alle nieuwe boekingen een gratis recht op annulering tot en met 30-09-2020. Dit geldt tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de reis. Boek dus nu en kijk alvast uit naar uw wintersportvakantie!
Informatie over de betaling: Bij het boeken van een wintersportreis bent u verplicht om na ontvangst van de reisbevestiging de aanbetaling te voldoen. Ook na deze betaling behoudt u natuurlijk het recht op de gratis annulering en zullen wij het reeds voldane bedrag terugbetalen.

Gratis omboeken

Omboeken is gratis mogelijk tot 6 weken (42 dagen) voor reisbegin, als het gewenste alternatief tenminste beschikbaar is en noch de reisduur noch het aantal deelnemers verandert. Geldig is de dagelijks actuele prijs van de nieuwe reis zonder Last-Minute & More-korting.
Bij een aankomst binnen 6 weken voor reisbegin (vanaf 41 dagen) dient u omboekingskosten volgens punt 5a van onze algemene reisvoorwaarden te betalen.

Om uw reis te annuleren kunt u onder vermelding van uw boekings- of factuurnummer contact opnemen via annulering-be@wintertrex.be.