Skihotels met whirlpool – heerlijk ontspannen tijdens de skivakantie

Water, warmte en massages tijdens de skivakantie! Deze combinatie is mogelijk door een whirlpool in het skihotel, ook weleens jacuzzi of hot tub genoemd. Na een lange en sportieve dag op de piste is het heerlijk om te relaxen in de whirlpool. Dat is pas ontspannen tijdens de wintersportvakantie!Informatie over de whirlpool, de openingstijden en mogelijke kosten ter plaatse vindt u, na een klik op de gewenste accommodatie, in de beschrijving van het hotel onder het kopje "services ter plaatse".

Skihotels met whirlpool – heerlijk ontspannen tijdens de skivakantie
Skihotels met whirlpool – heerlijk ontspannen tijdens de skivakantie

Wat zijn de voordelen van een whirlpool in mijn skihotel?

Een skihotel biedt u naast de ontspanning na een drukke dag veel verschillende voordelen wat betreft uw gezondheid. In het borrelende water kunt u alles loslaten en ondertussen van de effecten van de whirlpool profiteren. Een bad in de whirlpool ontlast uw ledematen en gewrichten. De warmte heeft een positief effect op de doorbloeding en prikkelt de stofwisseling. Bovendien ontspannen de aangespannen spieren zich en worden krampen in het gehele lichaam opgelost. Na een lange dag op de ski's kan een duik in de whirlpool helpen tegen de gehate spierpijn. In een skihotel met whirlpool kunt u wintervakantie en ontspanning geweldig met elkaar combineren!

Waar vind ik skihotels met een whirlpool?

In Oostenrijk, Zwitserland, Italië of Duitsland: in veel gebieden vindt u skihotels die een jacuzzi, whirlpool of hot tub bieden. In enkele accommodaties heeft u zelfs de beschikking over een privéjacuzzi. Dit is perfect voor stelletjes en voor een romantische skivakantie met z'n tweeën. Zo wordt het ontspannen na het skiën nog leuker en kunt u met nieuwe energie aan de volgende skidag beginnen. Bovendien ligen de whirlpools in de skihotels zich vaak in de buitenlucht, zodat u een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen heeft. Met een glas champagne in de hand wordt dit een onvergetelijke ervaring.

Wat kost het gebruik van de whirlpool in het hotel?

In veel skihotels is het gebruik van de whirlpool bij de kamerprijs inbegrepen en dus gratis. Eventuele kosten vindt u na een klik op de gewenste accommodatie in de beschrijving van het hotel onder het puntje 'Services ter plaatse'.