Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Gewoon kiezen wat u belangrijk vindt.
  2. De resultaten zijn skioorden die over een voor u passend skigebied beschikken.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisdata
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners : maakt niet uit Snowpark : maakt niet uit Reisduur:
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders : maakt niet uit Liften & banen : maakt niet uit land : willekeurig
Langlaufloipes km : willekeurig Klantbeoordeling : willekeurig Prijs per persoon : willekeurig
Families & kinderen : maakt niet uit Après-ski : maakt niet uit Reisperiode: willekeurig
Er is een foutje gebeurt. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht

Award

Klantbeoordeling

Hippach - Schwendau - Ramsau

1.737 Aantal beoordelingen:

98 % Aanbevelingspercentage:

Plaats 9,0
Skigebied 9,5

Informatie over het skigebied

Mayrhofen & Hippach

Het hoogste punt: 3.250 m
Het laagste punt: 630 m
Hoogte skioord: 608 m
Liften in totaal: 57
Sleepliften: 31
Stoeltjesliften: 17
Gondelbaan: 9
Pistes in totaal: 136 km
Pistes:
40 km
Pistes:
66 km
Pistes:
30 km
Skiroutes: 10 km

Skigebied Mayrhofen & Hippach

Met de "Zillertaler Superskipass" heeft u de keuze uit 515 pistekilometers in de Zillertal Arena, bij de Mayrhofner bergbanen, in de Ski & Gletscherwelt Zillertal 3000 alsmede in het skigebied Hochzillertal - Hochfügen - Spieljoch alsmede uit de 66 pistekilometers in de Wildkogel-Arena in Bramberg. De skigebieden zijn dankzij een gratis pendelbus heel goed met elkaar verbonden. Sinds enkele jaren biedt de Zillertal Arena gratis Wi-Fi in zijn skigebieden! U kunt dus niet enkel over de witte pracht glijden en van de zon genieten, maar ook de nieuwste belevenissen en highlights met de familie en vrienden delen (zie skiregio).

De Horbergbahn in Hippach brengt u direct naar het bij Mayrhofen horende skigebied met 136 km pistes rondom Penken, Horberg en Ahorn, dat met de gebieden aan Rastkogel en de Eggalm perfect is verbonden. De Zillertalarena in Zell is gemakkelijk met de gratis skibus te bereiken.

Brede carvinghellingen, aantrekkelijke buckelpistes, leuke gezinsafdalingen, perfecte funparken – hier wordt elke wens vervuld! Vooral de op de Penken liggende Harakiri is een echte bezienswaardigheid met een hellingsgraad van 78% en daarmee één van de steilste en beruchtste pistes van Oostenrijk. Bijzonder leuk zijn ook de routetips van de bergliften in Hippach: gevorderden kunnen bijvoorbeeld voor de "Höhenmeter-Fresser-Runde" met een hoogteverschil van 13.000 m kiezen. Of u volgt de "Fun + Action Runde", die u naast de Harakiri ook naar het Penken Park en de racetrajecten van het skigebied brengt. Voor beginners en families zijn vooral de "Einsteiger Runde Penken" en de "Familien-Runde Ahorn" ideaal. De Ahorn biedt namelijk niet alleen veeleisende afdalingen naar het dal, maar beschikt tevens over brede, zonovergoten pistes. Bij de Wanglspitz en de Unterbergalm vind je daarentegen de beste freeride voorwaarden.

Als bijzondere highlight raden wij u een tocht naar de Hintertuxer gletsjer aan, die wegens zijn grootte en aantrekkelijke pistes tot de beste gletsjers van de Alpen behoort. Op 1.500 - 3.250 m biedt het enige skigebied in Oostenrijk dat het hele jaar open is maar liefst 60 km aan geprepareerde pistes, 21 moderne liften en als hoogtepunt een 12 km lange dalafdaling.

Dat het Zillertal bekend staat om après-ski, hoeven we hier niet te vermelden. Het dal in Oostenrijk biedt echter nog hele andere mogelijkheden om de nacht tot dag te maken. Hieronder valt ook het nachtskiën. Wie overdag op de pistes rondom Hippach, Schwendau en Ramsau heeft genoten, hoeft zijn ski's na het invallen van de duisternis nog lang niet uit te trekken. In het Zillertal vind je natuurlijk meerdere mogelijkheden om te nachtskiën. In het nachtskigebied Hochzillertal, Zillertal Arena, Tux of in Hochfügen: de vers geprepareerde pistes nodigen uit tot nachtskiën. Wie geen zin meer heeft om te skiën, moet toch maar bij de pistes blijven: spectaculaire shows en amusement is gratis. Het skigebied Mayrhofen & Hippach is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Oostenrijk
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Beoordelingsrapport van experts Mayrhofen & Hippach

Het testrapport Mayrhofen & Hippach is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,6 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Hippach - Schwendau - Ramsau

Kaart vergroten

Zoeken…
: Skigebied Hippach - Schwendau - Ramsau
Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs